Vi är blodtörstigare än vi tror

Nej, om man skulle ta och tänka positivt en stund. Det behövs för jag har läst Aftonbladets rubriker och de gör ingen människa glad. Om människan inte är sadist eller pervers alltså, då finns det mycket att glädja sig åt. Jag säger bara Malmö. Det räcker. Resten är lika hemsk och värre ändå.

Positiva nyheter säljer inte, så resonerar tidningsmakare och fläskar på med världskrigsrubriker om det så bara är ett vanligt snöoväder som ska komma in över landet. Dessutom ska det kombineras med Sibirienkyla. Hela 15 till 16 grader. Jesses ligen!

Jag ska göra en egen tidning. Så här skulle rubrikerna kunna se ut:

I dag får vi se solen en stund!

Skellefteå AIK vann en arbetsseger med exceptionell offervilja mot Färjestad.

Svåger, 66 år i dag, grattis!, mer vältränad än han visste.

Ska till Annika på middag i kväll.

I kväll spelar både Milan och Barcelona TV-matcher.

Skulle jag sälja några ex tro? Nä, just det, ingen vill läsa om positiva saker. Vi, läsare, har oss själva att skylla. Vi är blodtörstigare än vi vill erkänna. Och skadeglada. (Har du sett bilderna på prinsessan Birgitta förr och nu?) Men VEM är det som har vunnit 136 miljoner? Säkert nån maffiagangster som definitivt inte är i behov av pengar. Va? Vad säger du? En sjukpensionär? Men vad ska en sjukpensionär med så mycket pengar till? Helt bortkastat! Vaddå, ung sjukpensionär, ensamstående med tre barn? Så himla typiskt! Aldrig är det nån vanlig människa, som jag, som får vinna mycket pengar. Jag skulle verkligen behöva 136 miljoner.

Visst ja, jag skulle ju bara tänka på bra, roliga och glada saker. Som att jag ligger femma på Giddes lista och "där kommer du alltid att vara". Jiipiii!! I morron är det skidskytte och hockey. På fredag kommer Barry och Armi (svåger och svägerska) och vi ska gå och njuta av en föreställning med Maria Möller - född och uppvuxen i Hednäs, precis som Barry, Staffan och Per. De blev stjärnor de också, fast kanske inte på scenen som Maria. I går klippte jag mig och nästa gång jag ska göra det är det den 12 mars! Mars!! Jiipiii!! Jag har städat i dag. Behöver bara "ta golven" i morgon.
Herremin, så mycket det finns att glädja sig över - så länge man undviker aftontidningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0