Och vinnare blev ...

Presidentvalet i USA får ursäkta. Det här är större. I den segdragna kampen om titeln: Sveriges Största Stressfaktor, har nu en segrare utsetts. OCH VINNARE BLEV:
Badrumsvågen!!
 
- Grattis vågen, hur känns det?
- Fan, det är alldeles sjukt alltså.
- Är du överraskad?
- Nej, jag är nog mer överraskad. Trodde kanske att min ständiga kombattant, klockan, eller uppstickaren Wordfeud, skulle ta hem spelet.
- Men du har ju vunnit överlägset! Vad säger du om det?
- Nej, det är ju helt sjukt. Fast jag har ju märkt att påhoppen på mig, särskilt tidigt på morgnarna, har känts betungande. Men kvällstid har det lugnat ner sig, då är det inte många som väger sig.
- Hur kan det komma sig, tror du?
- Nej, jag vet inte säkert men det kan ju hända att den smuts som lägger sig under naglarna dagtid kan väga tungt, därför väljer många att kolla vikten på morron efter dusch, toabesök och nagelklippning. Du vet, kvalster som man samlar på sig under nätterna kan vara tungan på vågen.
 
- Trivs du med att vara Sveriges Största Stressfaktor?
- Nej, men vad tror du? Jag älskar det! Mina vapendragare, Anna Skipper och Katrin Zytomierska, till exempel, är fantastiska på att hjälpa till med stressningen. LCHF, Atkins och gamlingen Stenåldersmetoden är ju också fortfarande still going strong.
- Så du tror att det finns chans att du vinner även nästa år?
- Ja, jag är inte så säker på det.
- Hur menar du?
- Jag kan nog få en betydande vågmästarroll, tror jag, men Åldersnojan kommer att bli svår. Jag har hört att många är stressade över den. Så jag funderar på att bilda en allians med mottot: Våga Vara Vackrast. Då har inte varken Klockan eller Wordfeud en chans.
- Så du tror att utseendet är det viktigaste för människorna?
- Skojar du? Det är skitviktigt.
- Men tänk om det kommer en ny trend som gör insidan viktigare än utsidan?
- Ja du, DÅ skulle JAG bli stressad. Ha ha. Men det händer aldrig.
 
Det var segerintervjun med årets vinnare, direkt efter det att resultatet kungjorts. En kort intervju, självklart, innan den skyndade vidare till ett krismöte med vågar från sjukhus och vårdcentraler. Det har nämligen avslöjats att badrumsvågarna i snitt visar tre till sju kilo mindre än landstingsvågarna, vilket naturligtvis är oacceptabelt. Badrumsvågarna har till och med blivit beskyllda för att vara inställsamma och oärliga. Efter mötet hoppas vi få se vilken av vågskålarna som väger över. Utanför möteslokalen har det samlats en modig klunga på två personer med protestplakat där det står: Våga vägra våg. Men ljudet från piketbussarnas sirener kommer närmare och närmare.

Kommentarer
Postat av: Karin Lå

Maude, jag håller med de som redan kommenterar dig på Fejan, du MÅSTE GE UT EN KÅSERIBOK!!!!!!!!!!!!
Vet du vad, jag känner mig ganska nöjd just nu eftersom det enda i vågväg är Indiska oceanens som rullar in mot stranden varje dag. Om jag ska väga mig när jag kommer hem?? Njaeheh... jag tror att jag går med i din "Våga vägra våg"-rörelse. Om du skulle behöva nån talare där har jag en hel del att tillföra. Olika misslyckade bantningsmetoder tex:-)) Kram, kram från en som snart lämnar Gerds paradis här på jorden.

2012-11-08 @ 07:06:30
Postat av: Maude

Tack för ditt glada tillrop, kompis! Det där med Indiska Oceanens våg var inte dumt :-D Jättekul att se foton och läsa om din och Gerds vistelse i "paradiset" men det där med luftfuktigheten vet jag inte om den frestar mig så mycket ... Jag ska nog bo och vara här uppe och vara förbannad på vädret varannan dag, det håller mig liksom igång :-) Hälsa Gerd så mycket och Välkommen hem! Kramisar

2012-11-08 @ 09:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0