Mars är pest! Liksom teknikstrul.

Okej, jag kan skriva. Jag menar, det går att skriva. Men om sen någon kan läsa det, är ovisst. Strul med tekniken, säger de på Blogg.se.
 
Förr bröt man av stiftet på blyertspennan men kunde genast vässa fram ett nytt. Det var tider det! Jaså, låter jag gammal och gnällig? Det är precis vad jag är. I dag. Och tjugosju dagar till.
 
Jag kan erkänna att jag inte gillar mars månad så där speciellt mycket. Det är en riktig tråkmånad. Alldeles för tidigt för att börja planera för våren, stugan och Stockholmsbesök. Visst, solen tittar fram lite då och då men den ligger lååågt. Den kryper in i minsta springa och golvlist med sitt obarmhärtigt avslöjande sken. Ingen anledning till glädje alls. Sen lyser den rakt i ögonen då man ska se på idrottssändningar på TV, dagtid. Hur den lyckas komma under vårt nya balkongtak, är en smärre gåta men just där är den och just där finns inga gardiner eller persienner att dra för.
 
Katter gillar visst mars. De kommer liksom i gasen då. Inte har jag då varit katt i nåt av mina tidigare liv, det är helt säkert, för någon liten egenskap tar man väl med sig från det ena till det andra och jag är så långt från i gasen som det bara går under innevarande månad.
 
Nog har jag ljuspunkter inplacerade i almanackan. Junta. Träff hos Åsa. Tvättstuga. Bilbesiktning. Räkningar. . .
 
Juntan kan snöa bort om det vill sig illa. Det har den gjort förut. Träffen hos Åsa kan bara hindras av magsjuka eller 39 graders feber. Tja, varför inte? Jag tar inget för givet.
 
Men slutspelet i hockey ska väl ändå gå av stapeln som planerat! Nähäj då! Det är bara fartyg som kan "gå av stapeln". Sådan är jag. Petimäter. Gnällspik. Surkärring. Ful, fet och fattig.
 
Det är lika bra att du inte kan läsa det här. Men till april hoppas jag att de har fixat problemet. DÅ ska du få se på annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0