She´s got the Book . . .

 
na na na na na na, na na na na na na She´s got the Book!
 
Ursäkta om jag låter odrägligt dryg men det är bara förnamnet på vad jag egentligen är.
Den är på tryckning nu, min livsdröm. Snart ska den släppas. Om jag vågar.
 
Jo, jag vågar. Friskt vågat är häften vunnet, som det heter. Men jag har i själva verket vågat och vunnit dubbelt!
Därför kommer mitt boksläpp att ske hos frissan. Varför?
 
Jo, jag har ett släpprojekt som består av två delar,
1. Våga släppa en egen bok
2. Våga släppa ut min naturliga hårfärg
Så jag klipper till och presenterar min bok, Självskrivet - en liten bok om livet, hos Saxonz, där min frissa pushat mig till att låta naturen ha sin gång och alltså sluta färga håret. Är inte det logiskt, så säg.
 
Om du tycker att jag har varit frånvarande på bloggen så är det ett intet jämfört med vad jag har varit - och är - i verkliga livet. Tankarna har hela tiden kretsat kring bokens vara eller icke vara. Om jag har vaknat mitt i natten så har min första rediga tanke gällt boken. Om jag har sett på TV så har jag inte följt med i händelserna, utan befunnit mig mellan pärmar, så att säga.
Herr Ågren och herr Jante har varit mina ständiga följeslagare och ingen av dem gör ju en människa glad som bekant.
 
Men så har jag, å andra sidan, haft fru Pepp och fröken Pepp, layoutare respektive illustratör, och herr Lugn med flera pushare, som faktiskt gör en människa mycket glad. Och glada hoppas jag att mina läsare också ska bli.
 
Om du redan nu vet med dig att du vill köpa min bok, får du gärna mejla mig på [email protected]. Det behöver inte vara en bindande beställning, bara mer så att jag vet hur vindarna blåser. Jag kommer att sälja den själv, ett pris för direktförsäljning, ett något dyrare för dem som ska skickas, plus att Akademibokhandeln här i Skellefteå också kommer att ha den i sina hyllor.
 
Nog om detta. Nu ska jag ta fram nål och tråd och sy upp några vinteräpplen i en installation på balkongen. Det är inte klokt så många strängar jag har på min lyra . . .
 

Kommentarer
Postat av: Karin Lå

Glöm inte att lägga undan en bok när du har fått dom. Jag har tagit för vana att köpa direkt av författaren, nyss var det Inger Ödebrinks:-)
Kram och jättegrattis!!!!

2014-11-11 @ 17:26:40
Postat av: Kjell Eriksson

Grattis att Du fick den klar!Lycka till med försäljningen! Hoppas Hans vet om det, så kanske jag får en julklapp/födelsepresent?

Svar: Tack, tack! Du kan ju tipsa Hans genom att skicka en önskelista ..... ;-)
Maude Westerman

2014-11-11 @ 18:15:05
Postat av: Lasse

Grattis! :-)

2014-11-15 @ 15:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0