Det går utför

(null)

Egentligen ska man inte skriva en blogg när man är upprörd. Ilsken. Arg. Man lär ska sova på saken. I det här läget är det inte ens lönt att försöka sova.
Ingen har väl undgått LÅTEN. Jag kan inte ens skriva titeln men den handlar i ett förskönande, arrogant ordval om att förgripa sig på barn. Pedofili, alltså.
Som om det inte vore nog tragiskt att den har legat på Youtube till allmänt åhörande, nu har den tagits i försvar av kultureliten också. Självklart!
Under kulturens elitistiska fana försvaras allt.
Till och med en låt som förhärligar pedofili. 
För det är naturligtvis inte låtskrivarens avsikt. Hans avsikt är att driva med den goda smaken och, tycker Aftonbladets kulturskribent, det måste få vara tillåtet. Hon förklarar på sitt överlägsna sätt att det vi vanliga människor reagerar mot med avsky, inte alls är det vi tror att det är.
Säg det till barn som fått sina liv förstörda. Säg att man kan sjunga om sånt som de har upplevt och dom format deras fortsatta liv. Säg till dem att det är skoj. Att det är en komiker som gjort sig lustig över det de har upplevt. Säg att det är kultur.
De kommer inte att förstå.
För dem är låten ett påminnande om något de aldrig glömmer. För dem är det definitivt inte humor. Det kan den bara vara för människor med en mycket skev bild av verkligheten - och de sår som den kan ge. Sår som aldrig läker. Sånt kan ALDRIG få vara tillåtet. I helvete heller!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0