Det här är min dröm!

Dream sweet dreams. Jo tjena.
 
I natt har jag exempelvis opererat mina knän och läkarna satte in blixtlås längs med knäskålarna. Dessutom har jag befunnit mig på en flygplats, i hopp om att få komma hem till Skellefteå, men då försvann min handväska som innehöll biljetter, plånbok, telefon, läppstift, tuggummi, handlingslista, ja, allt nödvändigt. Jag sprang förtvivlat och letade efter den, väckte en man som låg och sov på golvet och frågade om han hade sett den.
- Handväska, sa han, men har inte du en axelremsväska?
- Ja, ja, ja, svarade jag stressat.
- Nej, då har jag inte sett den.
 
Helt plötsligt och ologiskt höll jag mobilen i handen, vilken upplyste mig om att jag hade ett meddelande och att jag skulle ringa 400 för att kunna lyssna på det. Kostnaden för det var 27:30. Utan att tveka över den orimliga debiteringen, ringde jag 4 0 0 och blev kopplad till Italien, där en hes mansröst viskade att vapnen skulle skickas mot postförskott.
 
Efter att ha irrat runt i en massa rum och passerat en mängd långa köer, stod jag helt plötsligt ute på flygplattan. Jag såg plan med design som jag aldrig sett förut. Men inte ett enda som det stod Skellefteå på. Då hörde jag ett flygplansljud och tittade upp mot himlen. Där kom en trästubbe farande med en kråka på.
- Å, sa jag, det där planet ska säkert hem. Det är nog verkstadschefen på Ford, han är tokig nog att ha ett plan som ser ut så där.
 
Eftersom min biljett var försvunnen, tvingades jag avlägga ett ärlighetsprov för att få flyga hem. Det bestod i att äta en gigantisk tallrik med keso. Men jag blev ideligen störd av två flickor som hade hår för ansiktet och var klädda i långa mantlar.
 
Jag säger bara Tack och lov för Magnus Uggla! Han började nämligen sjunga klockan 05.30 från en plats borta i fjärran.
 
Sen somnade jag om och vaknade av att min dotter ringde. Klockan åtta. Full av prat och skratt. Kom inte och påstå att en drömtillvaro är härligare än verkligheten!

Kommentarer
Postat av: Karin Lå

Men herreje Maude! HUR HANN du drömma allt det där? Vikken röra, jag blev svettig bara av att läsa om din dröm. Då var en av mina drömmar(en av de få som jag kommer ihåg)och som jag drömde när Göran Persson var statsminister, betydligt lugnare. Han frågade helt enkelt om jag ville bli finansminster. Hihi. Jag kommer inte ihåg om jag accepterade:-))

2013-02-01 @ 12:33:51
Postat av: Maude

Karin, det där var bara EN DEL av nattens drömmar ... Förstår du hur jobbigt jag har det? Det är tur att det finns dagar att vila på ;-)
Alltså, finansminister?? Inte för att misstror dina finanser men nog hade det väl varit mer naturligt om han hade frågat dig om du ville bli kultur- och nöjesminister? Ja, DET hade varit en dröm det :-) Kram

2013-02-01 @ 14:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0