Det var det nördigaste - hittills!

 
Alltså, hur står det till? Frågan är faktiskt riktad mot mig själv den här gången. Av uppenbara skäl.
 
Jag fick nämligen ett sms, där det stod: "Ditt paket från Jotex finns nu på Ica Kvantum. Ange nummer xxxx. Bud måste ha bådas legitimation".
 
För ett svindlande ögonblick förstod jag inte varför Bud Holloway eventuellt skulle hämta mina gardiner . . .
Sen skämdes jag.
 
Nu måste jag börja aktivera mig, vidga mina vyer och intressen. Det börjar bli lite väl insnöat. Därför, mina vänner, åker jag till Nickan i kväll på junta i stället för att se den så livsviktiga fotbollsmatchen mellan Portugal och Sverige. Vad sägs om det, va?
 
Förmodligen kommer jag att lida av abstinens å det grymmaste men jag ska försöka att bara titta till min telefon lite då och då. Kanske får jag nåt sms om det blir mål eller så men det är inget jag har bett om. Jag har till och med ont i skallen och småfryser nu men jag försöker att ignorera det i stället för att bejaka, som jag, ärligt talat, kanske skulle ha gjort tidigare.
 
Den 27:e har jag tackat ja till en middag hos Annika också, fastän vi spelar mot Brynäs då. Det är socialisation på gång från min sida, minsann. För Annika lär inte komma med något erbjudande om att "ha igång TV-n utan ljud", som Åsa och jag ibland föreslår. Dels är inte Annika ett dugg intresserad av hockey, dels är det lilla julafton redan den dagen. "Vi har inte tid att fira jul i december", sa hon och då blir jag lite ängslig.
Hoppas att vi har tid att fira midsommar i juni i alla fall.
 
Själv har jag tänkt att fira jul, förutom i november, den sjätte, tjugofjärde och tjugofemte december. Och - märk väl - den sjätte är det stormatch, vi möter Luleå, men jämfört med att åka till tomteland, äta älgstek och få julklappar av världens ombytligaste tomte, är hockeymatchen ett intet. Aaaaj, det där gjorde riktigt ont! Jag hade inte behövt ta i så där mycket. Alltså: I valet mellan juntans jul i Tvärtjärn och debrymatchen mellan SAIK och LHF, väljer jag att umgås med mina vänner. Och att se matchen i efterhand.
 
Dessutom ska jag sluta kalla mina frukostsmörgåsar för Mackan Svensson. Jag ska återgå till att säga "ok" i stället för "den saken är Oscar". Kryckan i garderoben ska få heta kryckan och inte Linkan. Det ska stå en klädd gran här hemma i stället för en Alm. Men i alla tider ska mina tomtar få fortsätta att heta "Nisse", även om jag inte nödvändigtvis måste säga både för- och efternamn varje gång jag pratar med dem, "hur är det i dag, "Nisse" Burström?" Och jag ska definitivt inte ge Bud Holloway min legitimation. Även om den säkert skulle sätta fart på honom.
 
I morron möter vi Modo. Och på tisdag spelas returmatchen mellan Sverige och Portugal. Jiippiiii!!! Gusis, vad jag längtar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0