Vem ska firas? Jo . . .

 
Det är mycket nu.
I dag fyller en massa människor år. Naturligtvis. Det händer ju varje dag. Men nu har jag alldeles egna jubilarer.
 
Visserligen fyller kompis Irene år i dag men även hon kommer lite i skuggan. Det finns en annan som jag vill hylla år efter år efter år. Vi finns inte i varandras direkta närhet längre men han har satt outplånliga spår hos mig. För det är en han. En han som innehaft epitetet Världens bästa. För mig är han fortfarande det. Även om han har gjort en så kallad skönhetsoperation. En, i mina ögon, helt onödig sådan för han var den enda som kunde spotta charmigt. Som en vattenspridare. Medan andra oftast ser lite äckliga ut när de spottar, spred han saliven i söta småstrålar åt alla håll. Men nu lär han ha opererat sig i munnen och fixat till sig tandställning.
Alltså, nu var det ju inte som spottare han utnämndes till Världens bästa, det kan ju var och en förstå, även om tävlingar tenderar att bli mer och mer svårförståeliga, det är bara att ta en titt i Guinness rekordbok.
 
I dag fyller Ronaldinho 35 år! Min favoritfotbollsspelare! Grattis på dig, du som gjort fotboll till en konstart. För mig kommer du alltid att vara bäst.
 
I morron, söndag, skulle jag verkligen vilja ha möjlighet att fira den mest älskades 90-årsdag men då hon firar i himlen, är jag tacksam över att jag inte kan vara med på hennes kalas. Det bästa vi alla i hennes familj kan göra för att hedra henne, är att följa samtliga sportsändningar på TV. Då vet vi att hon njuter tillsammans med oss. Tjoar, håller tummar och sjunger. Och i morron kväll, mamma, då är det El Clasico, höjdarnas höjdare, men då nickar du nog till i din fåtölj, för nu spelar ju inte Henke Larsson i Barca längre och då får det vara. Men jag antar att du har bjudit Klas Ingesson, din favoritspelare, på ditt kalas. Det skulle väl vara himlakul . . . 
Grattis älskade du! Ha så trevligt i morron. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0