General Manager - jag?

 
Nu är tiden inne för rykten. En otrevlig tid. Ska Wallson stanna? Mackan far till Växjö. Kommer Jocke eller inte? Får Petterström förnyat kontakt? Erik? Linkan? John Norman är nog förlorad, han är ju stockholmare.
 
Så där håller det på, hela tiden och jag blir så nervös. Jag vill inte att någon lämnar vårt AIK!
En mig mycket närstående person, som inte brukar huta till mig i första taget, såg sig tvingad att göra det ändå:
- Om du vore General Manager skulle Göran Lindblom och Lasse Nyström ha varit kvar än i dag! Du måste ju förstå att ett lag behöver förnyas, även om det innebär att just dina favoriter försvinner.
 
Nää.
Erik Andersson och Hadelöv stack till Malmö, ett lag som jag aldrig någonsin har hållit på. Men nu sitter jag här i fåtöljen och vinkar åt dem i TV-rutan. De är ju faktiskt våra spelare även om de tillhör Malmö på papperet.
 
Ok, nånstans förstår jag att vi måste skiljas en dag men jag vill inte! Skulle det hemska hända att John Norman lämnar oss, ska jag utlysa en allmän sorgedag i Skellefteå. Och Wallson! Min trygghet. Mitt stöd när det blåser. Stanna, snälla du, stanna!
 
Antagligen kommer jag aldrig att föreslås till General Manager eftersom vi har en sån fantastiskt duktig och smart sådan i Lasse Johansson. Och skulle ekonomin gå ihop om vi aldrig sålde några spelare men köpte tillbaka de utflyttade? Förmodligen inte. Men det är så jag skulle agera.
 
Tänk, när Antos inte fick nytt kontrakt! Jag höll på att bryta ihop. Hur skulle vi klara oss? (Med facit i hand, väldigt, väldigt bra faktiskt men ingen vet hur mycket bättre det kunde ha gått. Förutom två guld kanske vi hade fått Jerringpriset också. Om Antos varit kvar.)
 
Ja, vi säger väl så då, att jag inte aspirerar på att bli GM. Men skulle det köra ihop sig, har syrran och jag en massa experttips att komma med. Du skulle bara se våra sms-konversationer under match. Jag säger bara, experter Wikegård och Petter, släng er i sargen och kom med nåt konstruktivt! Exempelvis skrev syrran "Undrar om inte Axel skulle bli bättre med lite Voltaren. Min brukar bli det". Konstruktivt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0