God Jul!

Julklapparna är inslagna. Skinkan är färdig och provsmakad. Punschrullarna är bakade och klara fast det blev romrullar i år, fanns ingen fuskpunsch på affären. I princip är vi redo.
 
Nu ska vi slöa framför TV-n och äta lite smått och gott. I morron ska vi åka och titta till stugan och önska alla småtrollen en god jul, sedan blir det, förhoppningsvis, kaffe hos Brännströms. På kvällen återigen en lat uppesittarkväll som säkert blir en halvliggandekväll.
 
Men sen. På julaftons förmiddag kommer bonussönerna och bonusMolly och äter lunch med oss. Sen beger vi oss direkt till Rumba där fyra barnbarn säkerligen väntar och väntar och har väntat. Inte på oss så särskilt men på det vi har i den stora påsen. Undrar vem som ska vara sjuk i år? Det brukar alltid vara någon och Alfred påstår att denna någon alltid är han. Därför tog han det säkra före det osäkra och var "sjuk" en dag förra veckan, då hade han liksom gjort bort det redan.
 
Juldagen blir en mellandag på grund av mannens arbete.
 
Annandagen kommer barn och barnbarn på middag OCH Elitserien börjar om! Tänk att jag längtar mer efter det än efter tomten. Han finns ju ändå inte. Säger barnbarnen. Och längtar så de nästan spricker efter honom.
 
Jag önskar att alla barn, i alla åldrar, får en riktig jul, en riktigt, riktigt GOD JUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0