Vad tycker du? Är jag för lång?

Nu måste jag göra en gallupundersökning (och med det menas inte en undersökning från gallan och uppåt, som någon trodde för länge sen...)

Jag har fått höra att jag skriver för långt. En del ids inte läsa allt och hoppar sålunda över hela bloggen. Andra vågar inte tjuvläsa den på jobbet, det tar för lång tid och kan upptäckas. Någon saknar bilder.

Att jag skriver väl långt, inser jag. Men jag har också insett att det inte är en blogg jag skriver, utan kåserier är nog närmare till hands. Och - jag skriver i första hand för att jag mår så bra av det men det är ju självklart att det är jätteskoj om andra också tycker om svamlet.

Jag började en gång i tiden mitt professionella skrivandet som kåsör, sen har det blivit recensioner, reportage, krönikor, noveller, romaner och annat men jag har hela tiden längtat tillbaka till kåserierna - även om det inte längre är på det professionella planet. Därför blir det så förbaskat långt, det jag skriver. Inga dagboksanteckningar här inte. Måste bre ut mig å det grövsta. Sån är jag.

Men - jag är öppen för förändringar. Så min gallupundersökning går ut på att få veta vad du tycker, du som just nu tydligen läser min "blogg" och gör mig glad. Ska jag försöka begränsa mig? Ska jag skriva mindre ofta? Frågan om jag ska lägga in bilder ingår inte i undersökningen för det har jag bestämt att jag inte ska göra. Det blir ju i så fall mycket publicerande av nära och kära och de ska få ha den integritet de själva önskar ha. Själv avskyr jag att fotograferas, det blir så himla tydligt att verkligheten har en annan uppfattning än min fantasi. :-)

Skriv gärna en kommentar här eller på facebook. Det är faktiskt nästan så att jag tigger om det.

Kommentarer
Postat av: Lars & Greta Olsson

Vi tycker att du är toppen och ser fram emot dagens läsning av din blogg. Det är högtidsstunder för oss.

Kramar

2012-02-02 @ 17:16:14
Postat av: Lizzy eller Lizzie som du föredrar att kalla mig

Nej, absolut inte för långt! Alldeles lagom tycker jag.

2012-02-02 @ 19:40:53
Postat av: Catarina Rådefjäll

Dagens höjdpunkt. Jag tycker inte att du ska skriva kortare. Gärna längre.....

2012-02-03 @ 07:31:31
Postat av: Maude

Hurra!! Tack för det, tack, tack! Jag har ju så svårt att begränsa mig ... :-)

2012-02-03 @ 11:02:30
Postat av: Karin

NEJ, du skriver inte för långt och bilder är inte nödvändigt. Du skriver ju så målande så bilder är helt överflödiga. Så de så!

2012-02-03 @ 15:36:41
Postat av: Maude

Du är snäll du, Karin! Tala om en som uppmuntrar mig i alla lägen. Tack! Kram

2012-02-04 @ 19:27:59
Postat av: Madeleine H.

Jag tycker inte ALLS du skriver för långt.

Dumheter. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag brukar märka på dina statusuppdateringar på facebook att du skrivit inlägg på bloggen och då jag ofta jobbar just då så får jag snällt vänta tills jag kommer hem för att läsa dom. Inge mer med det. :-D

2012-02-04 @ 20:39:54
URL: http://trolletsliv.blogspot.com/
Postat av: Charlotte Christensson

Jag är Charlotte,väninna till Karin L. Vi sågs för ett bra tag se´n på Ica-Maxi i cafeterian.Fick din bloggadress av Karin och läser den numera uppmärksamt!

Herregud, så rolig, träffsäker och bra du är!! Du skriver ABSOLUT inte för långt!Du skriver ju kåserier, för sjutton, och dom ska inte vara för korta... Då missar man ju hela grejen...

2012-02-17 @ 17:23:14
Postat av: Maude

Men så roligt att höra, tusen Tack Charlotte för dina snälla ord. Om du bara visste hur bra jag mår av att få skriva dessa "kåserier" och om sen nån annan mår bra av dem också, är det ju underbart! Vi ses säkert igen, på Maxi eller nån annanstans:) Ha det så gott!

2012-02-18 @ 11:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0