Klantskallar!!!

Okej, jag hade inte tänkt skriva nåt i dag. Det blir bara pannkaka av alltihop. Men OM jag ska kunna koncentrera mig på att vinna över Modo i kväll, måste min frustration få pysa ut för nu jä.... är RÅTTET MÅGAT!
 
Robert Perlskog, Patrick Ekwall, hur tänker ni?? Ett fotbollslag har elva spelare på planen och även om en enda av dem gör mål, och dessutom fantastiska mål, så är han inte hela laget!! Jodå, Perlskog, jag hörde dig: Zlatan ÄR svenska fotbollslandslaget! Vilket hån mot övriga spelare.
För första, men förhoppningsvis inte sista, gången hörde jag Erik Hamrén höja rösten över viskningsnivån när herr Ekwall ville antyda samma sak. Heja Erik! Jag håller med dig. Det var ytterligare tio stycken i laget som samarbetade och gjorde sitt bästa, eller såg ni inte det? Trodde du, Perlskog, att det var Zlatan som stod i mål? Trodde du att backarna, mittfältarna och anfallarna var Zlatan allihop? Gå och göm dig.
 
Att som Radio Rix tydligen har gjort, uppmana alla att byta ut alla s till z i dag som en hyllning till Zlatan, är ju ett nytänkande. Men jag behåller mina s. S som i Anders Svensson. Till exempel.
 
Tack för stödet, Janne! Det var tur att jag gick in till dig på hemväg från stan. Du är ju så klok när du har samma åsikt som jag. Men så är vi ju födda ett speciellt år också. Det år som jag hörde en föredragshållare säga att "det inte hände någonting av vikt i Skellefteå". Ha! Hur mycket vägde du? Jag vägde tre och ett halvt (och det är första och enda gången jag kommer att delge andra min vikt). Kom då inte med ogrundade påståenden, föredragshållare.
 
Men nu så. Gissa vad som hände alldeles nyss. Alfred och hans kompis skajpade mig och busade så att jag skrattade bort all min frustration. Att Affe sen avslutade med "puss, puss, hejdå" fastän Oskar satt bredvid . . . Suck. Det är lycka det.
 
Nu ska jag ringa till min namne. Jag vet nämligen på förhand att hon har samma inställning som jag. Faktiskt misstänker jag att hon stavar zebra med s i dag. Hon är ganska tvärzöver.

Kommentarer
Postat av: Janne

Hej Maude, håller helt med dig om Slatan, det blir för mycké.
Angående min födelsevikt så har jag som vanligt ingen aning. Det enda jag vet är att det behövdes 2 st. storkar för att landa mig.

2012-11-16 @ 09:28:23
Postat av: Maude

Tack Janne! Du är en klippa. Men jag tror att du har fått det där med storkar om bakfoten. Bäbisar kommer inte med storken. Däremot kan mötje väl en stor kar ha vöre inblanne. ;-) Ha en trevlig helg med Lilian, kartongen, kassen och den dyra.

2012-11-16 @ 10:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0