Är han inte lite väl världsvan?

 
Han sitter vid datorn med cykelhandskarna på. Mössan, som han hävdar att han har på sig tjugofyra timmar om dygnet, tycks vara kvar på skolan. Hur ska han nu kunna sova i natt? Läxa? Nix, har ingen. 
Jag VET att han har veckoläxa. Då jag avslöjar det, säger han att den är kvar hemma. Vi kan åka och hämta den, föreslår jag men det var nog antagligen den mest onödiga bensinförbrukning han har hört talas om.
 
Okej, jag är inte påstridig. Mina tankar är lika mycket hos storebror som ska opereras i morron. Läkarna i Umeå ska för andra gången skapa en ny trumhinna som ska sättas fast i hans vänstra öra. I det högra har han sedan några månader tillbaka en ny, som fungerar precis som den ska. Men jag tycker inte om när barn har ont och plågas. Nu har han ju en smärttröskel som vida överstiger medelvärdet, om det nu finns något sådant, men jisses så besvärligt han hade det efter förra operationen. Och inte fick han göra något heller. Max hålla i iPaden . . 
 
På tal om att göra så bad jag vår inneboende tioåring att gå ut på balkongen och torka av bordet innan vi skulle fika slutspelsbullar (och, ja, en hårdmacka med ost till mig).
Va? Jag?? sa han med stor förvåning i rösten. Jag trodde jag hade All Inclusive här. . . 
 
Okej, älskade, tokiga, härliga unge, det kan man väl nästan säga att du har, förutom från halv sju i kväll och några timmar framåt. Då är det annat som gäller, då får du finna dig i att kliva ner ett par pinnhål på prioritetsstegen. Det är under den tiden all min kraft och energi går åt till att spela hockey. I fåtöljen.
 
I morron är det storebror som får mina tankar. Då får du vara glad om jag kommer ihåg att skjutsa och hämta dig till och från skolan. Och någon läxa blir det förmodligen inte tal om att hämta. Till det räcker inte min tankeverksamhet och energi. Kors, så besviken du lär bli.
På torsdag kommer elvaåringen hem, förhoppningsvis. Med en ny trumhinna och ett öra som värker och jäklas. På kvällen är det sen dags för match igen. När ska jag få tid för dig? Din stackare.
 
Nu måste jag åka och köpa glass. Sen ska det gräddas våfflor. Bara till honom. Favoritgodiset ligger redan på hyllan. Lite får man ju lov att kompensera när All Inclusive brakade ihop med en fuktig trasa.

Kommentarer
Postat av: Angry Birds Go Hackear

Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it ;) I will revisit
yet again since I book marked it. Money and freedom is
the best way to change, may you be rich and continue to
guide other people.

2017-07-07 @ 02:35:46
URL: http://uochistydom.ru/user/BrandieConstant/
Postat av: mom and daughter taboo porn

Really enjoyed this post.Really thank you! Keep writing. makaberzux

Postat av: incestporn.vip

Really enjoyed this post.Really thank you! Keep writing. makaberzux

2022-06-06 @ 16:13:19
URL: http://https://incestporn.vip/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0