Är det partiledaren eller partipolitiken jag ska rösta på??

(null)

Är inte det samma sak, kanske du frågar mig?
Nja, efter TV4:s serie där Jenny och Steffo möter partiledarna, är jag inte så säker. Där blandas myspys med barndomsminnen, idrottsminnen, kärlek och familj med väldigt lite fakta kring deras partipolitik. Tycker jag, alltså.
Det är inte karisman som gäller nu, det är torra fakta. Det är inte floskler och valfläsk vi vill bli serverade, det är programpunkter, som är realistiska att genomföra, och som hela partiet står bakom. Det är inte en tävling om vem som kan kasta mest skit på motståndarna, som det handlar om. Det är vår, våra barns och barnbarns framtid, det är jordens vara eller icke vara det gäller!

Bevisa för mig att ni inte sitter i regering och riksdag för lönens skull! Bevisa för mig att ni lever som ni lär! Bevisa för mig att ni, inom partiet, är barn av samma anda, att ni jobbar för samma mål.
Bevisa och visa att er politik är ärlig, inte beräknande. Då först bestämmer jag mig. Och då skiter jag fullständigt i om du, som partiledare, spelar golf, kan trixa med en fotboll, har bytt look eller hur du och din partner träffades. Det enda jag vill veta är om alla partimedlemmar står för de åsikter de torgför, oavsett om det är i ett mysprogram på TV, i en riksdagsdebatt, i bastun eller hemma vid köksbordet.
Är det för mycket begärt, tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0