Nya kliv på karriärstegen?

(null)

Jag har fått ett mejl, till mig personligen, med ett erbjudande om att söka jobb inom äldreomsorgen i Sigtuna kommun.
Så glad jag blev! Trodde liksom att jag inte var aktuell på arbetsmarknaden längre men tji fick jag! Men så kom tankarna. Äldre människor, har inte dom fötter? Och dessutom gamla sådana? Då är det kört! Jag har ju fotfobi så min omvårdnadsförmåga är partiellt nedsatt.
Om inte . . . Bor inte kungen i Sigtuna kommun? I så fall kan jag sköta om honom, han tillhör ju inte fotfolket!
Nä, förresten, jag tror jag struntar i att söka jobbet, jag kan ju leva på mina Bitcoin! Flera gånger per dag får jag ett aktuellt saldo på mina Bitcoinkonton och jag undrar om inte jag håller på att vara riktigt, ruskigt rik. Om jag bara visste vad Bitcoin är och hur jag har kommit över dem. För säkerhets skull klickar jag genast bort mejlen och går in på Nordeaappen för att kolla läget, bara för säkerhets skull. Och nej, saldot där överensstämmer inte alls med mina Bitcoindito. Synd.
Skönt ändå att jag är min egen och inte tillhör nån fotbollsklubb. Tänk om Sigtuna kommun skulle erbjuda Pensionsmyndigheten en dryg miljard för att släppa mig så att jag kunde börja jobba åt kungen. När jag själv bara vill tillhöra Skellefteå kommun. Oj, så hemskt!


Kommentarer
Postat av: Ima

Käraste fina

2019-08-22 @ 18:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0