Nu fjädrar anamma räcker det!!

(null)

Om man kan vara mer än less så är jag lessast!
I dag varnas det för regnkaos över stora delar av landet. Kaos? Lika med stora mängder regn, som på vissa ställen kan innebära översvämningar. Jag undrar om inte kulregnet på andra ställen i världen är mer kaosartat, trots allt.
Men nu är det ju inte i första hand rubriker jag är så infernaliskt less på, utan mina mejl. De kommer visserligen till min mejladress men mer specificerat, och intimt, "Åt Snabblån. Åt Reservation. Åt Låna mellan 10 000 upp till 600 000 utan krav på säkerhet. Åt Supermarket. Åt Kundtjänst" m m, m m i all oändlighet. Det heter för tusan Till, inte Åt!
Jag "placerar" Bitcoin i raketfart och har en massa välfyllda Bitcoinkonton, som jag inte vet om. Jag får chans på chans till att vinna presentkort på Lidl och Willys, bland andra. Willy’s, inte Willy:s, som logon på deras reklamblad ser ut. Bara en sån sak.
Så kom då också ett mej till mig, där det stod: Vi försöker att kontakta Maude Westerman. Smart att gå via mig då . . . Jag kanske kan hjälpa till, jag tror att jag känner henne
Längst ned, på de flesta sådana mejl, finns en pytteliten text att om jag vill avsluta prenumerationen (!), ska jag fylla i min mejladress osv. Det törs jag inte för då blir det väl nåt annat helsicke i stället.
Till råga på allt, fick jag i går ett mejl med rubriken: Stenhård erektion på 20 sek. Tack men i mitt personliga fall lockar det inte särskilt mycket.
En liten bit solsken får dock avsluta mitt raseri över den nya tekniken, där även under finns:
I går blev jag jätteglad och överraskad när jag såg på displayen att det var min son som ringde.
Han blev lika överraskad han.
♥️

Kommentarer
Postat av: Ima

Heja Dig

2019-10-11 @ 13:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0