Men nu ÄR det stressigt!

(null)

Åkte till stugan för att koppla av och fira en lugn valborgsmäss. Trodde jag. Ack, vad jag bedrog mig.
Det började visserligen bra med bara lite småpyssel. Bland annat krattade jag bort stora lönnlöv från en snödriva. Den tjurskalligaste snödriva som finns! Och naturligtvis framför farstubron. Löven isolerar och förhindrar snösmältning, har jag bestämt. Därför krattar jag en snödriva.
När det blev lunchdags gick vi in. Det gjorde vi rätt i för just då passade sista dagen i april på att visa vad som menas med aprilväder.
Det började snöa kraftigt över älven medan solen sken på vår tomt. Vinden ökade i styrka och lövhögarna voro icke längre högar.
Staffan startade TV-n och skulle kolla Den stora älgvandringen (det program där absolut ingenting händer) och tamme sjuttsingen uppenbarade sig inte en älg på direkten! Som jag inte hann se.
Så nu sitter jag här. Håller koll på TV-n, slänger ett vakande öga på fågelhuset så inte ekorren är där (då måste jag ut och skrämmas) och dessutom är jag eldvakt så den inte falnar i öppna spisen. Snacka om split vision.
Staffan är ute och kör bort lövhögar med skottkärran. Kan det bli enklare?
Snart måste jag beställa in mer ved. Och starta kaffebryggaren. Samtidigt som jag håller blicken på TV-rutan, fågelhuset, öppna spisen och kasta en uppmuntrande slängkyss till maken när han går förbi fönstret med skottkärran.
Lugnt och stresslöst? Dream on!
Glad valborgs på er, vänner 🥰🔥

Kommentarer
Postat av: Ima

Glad valborg när man inte får gå ut o träffa en människa, ja får snacka med TV i alla fall
så glad Valborg alla nära o bekanta
Ing-Marie

2020-04-30 @ 16:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0