Både Oscar och jag fick sviter av matchen

(null)

Men om Skellefteå AIKs kapten fick byta med mig för en dag, tror jag nästan att han skulle vilja det. Inte jag!
Att få en hård smäll över munnen med vilka följder det än kan få, vore en mardröm för mig. Enligt rapporter var Oscar " vid gott mod" en stund efter skadan.
Jag var tuff nog att vara vid väldigt gott mod under hela tiden jag lade grunden för min skada. Jag vet att jag inte borde applådera men vem i hela friden kan motstå Sveriges bästa hejarklack när den sjunger och slår så rytmiskt på en stor trumma att man själv ändrar rytmen på sina hjärtslag?
Och vem kan låta bli att tvärställa sig upp och sträcka armarna mot taket i eufori över ett mål från AIK? Inte jag.
Jag klarar mig bättre när jag sitter hemma och ser matcher på TV. För då klappar jag inte hela tiden. Då tuggar jag tuggummi och äter halstabletter. Sockerfritt men inte passionsfritt.
Alla, som inte drabbats av sjukdomen fibromyalgi, tycker nog att det är brano överdrivet att måsta ligga en hel dag efter att ha besökt en hockeymatch. Och inte dagen efter matchen heller, utan två dagar efter. Det är då smärtan kommer på allvar. Och varje gång det inträffar, inte bara efter hockeymatcher, måste jag kolla Klart.se, YR, och SMHIs appar. Är det väderomslag på gång? Eller rådbråka minnet: vad gjorde jag för två dagar sen? Men när jag har varit på Arenan och sett mitt AIK vinna, då vet jag precis, för det är inte ofta jag ler och känner mig lycklig när smärtan sätter in. Men då kan jag inte låta bli. För i minnet hör jag "Jocke Lindström chalalalalala" Eller Canelloni Macaroni med text om Jonathan Pudas i stället. Eller bara helt enkelt "Tillsammans" ♥️
Min granne brukar säga: Vå? Int sej du väl hockey? Sånt tjoller!
Min f d granne älskade Jimmie Ericsson men vågade inte se matcherna så hon kollade med oss om Jimmie varit bra, och det hade han förstås, för då skulle hon ringa Jimmies farmor och säga vilket duktigt barnbarn hon hade. 
Såklart får man tycka vad man vill. Om fibromyalgi tycker jag inte! I mitt nästa liv kommer jag inte att få den sjukdomen. Då kommer jag att veta hur och var man sätter gränser. Alltid lär man sig nåt.
Och valet måste alltid få vara fritt.
Så, AIK och Västra stå/North Power, om jag inte är på så många matcher, vet ni vad det beror på. Antingen jobbar han som jag måste få hålla i hand, eller så har jag nåt ytterst viktigt som måste göras två dagar efteråt 😉🖤💛

Kommentarer
Postat av: Ima

Kära fina förstår Dig, drabbades idag när vintern
försökte komma igång, men TV går att se på ibland
kram o fram mot nya sköna dagar
Ima

2020-02-04 @ 16:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0