Hon är tom i bollen!

(null)

Det trodde jag inte men nu är det bevisat. Trollgumman som varje sommar har suttit och stickat på sin eviga stickning i huset på Trollbacken,  har under vintern tappat både hår och förstånd. Helt tom i bollen är hon.
(null)

Det får mig osökt att tänka på andra med spektakulära frisyrer och deras innehåll innanför pannbenet. Och hur snabbt det kan gå innan någon både avslöjar och klär av dem in på bara skinnet. En liten fågel kanske bara.

Någon med satellitklippning (ett varv runt månen), blev avslöjad som sexköpare. Vilken osis va, första gången han gjorde nåt sånt, åker han dit. Han säger själv att han har ett hål i sin själ som orsakar beteendet. Hoppas han får hjälp med att laga det. Men vem ska, i sin tur, hjälpa hans offer?
Ibland tappar jag tron på människan. Det blir bara för mycket egoism, hybris, skitighet och hjärtlöshet.
Då känns det skönt att bara vara i sin egen verklighet en stund. Att liksom bygga en mur runt tankar och känslor som finns i min närmaste närhet och inte släppa in resten av omvärlden. Det är rekreation och batteriladdning för mig det. 
Ibland behöver man faktiskt bli lite tom i bollen genom att vädra ut det kvalmiga,  syrefattiga och kunna släppa in det fräscha, syremättade.
Kärlek, klokskap, vänskap och skratt. Det är rena syrebomberna det. Åtminstone för mig.🥰




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0