Lugn, Donald, vi har lösningen på ditt problem!

(null)

Jag har läst att du vill byta förnamn. Det är fullt förståeligt. Enklast är att du flyttar hit, till Sverige!

 
Då byts automatiskt ditt förnamn till Kalle, ett rejält, pålitligt namn. Inte som ditt nuvarande  som går till historien som . . . ja, jag törs inte ens förutspå vilka egenskaper ditt namn kommer att bli förknippat med.
Men här ska du, som Kalle Anka, fortsätta att glädja stora och små, precis som du har gjort i generationer tidigare.
För det var väl ingen som trodde att jag välkomnade en annan Donald hit till vårt land. En med efternamnet Trump, som i trumpen.
Jag tänker inte ge mig in på politik, framförallt USA:s, den får de sköta själva. Eller sköta och sköta.
När det gäller den politiska delen av livet, är jag väldigt insatt. Här hemma. Men jag ger mig inte ut på gator och torg och agiterar för då skaffar jag mig säkert fiender och sådana har jag inget behov av. Vänner, däremot, tycker jag om att ha. Men då måste man förtjäna dem och det gör jag nog inte alltid. Jag är för lat. Förlåt. Men ni finns i mitt hjärta och mina tankar, tro inget annat.

Kan inte låta bli att undra hur många vänner Trumpen har kvar. Och nu menar jag riktiga sådana. Personliga. Hjärtevänner. Inte de som har solat sig i glansen. Inte de som känt maktens dragningskraft. Inte de som imponerats av rikedomar. Läste senast i dag att fru Trump har checkat ut från Vita huset men man ska ju inte tro på allt man läser för vi har ju faktiskt sett bilder där hon inte slår bort makens hand när han vill hålla handen. Är det inte kärlek, säg . . .

Det är inte bara Trumpen som gör och har gjort bort sig minsann. Nejdå, flera av våra egna högt uppsatta bestämmare har minsann också dragit sitt strå till stacken. Jag har roat mig med att ha en enmansomröstning beträffande vem som bör få förstapriset i klantighet och den självklara vinnaren är den kvinnliga politikern som fördömde generaldirektör Eliassons resa till Kanarieöarna och själv samtidigt befann sig i Spanien på semester. Grattis!

Jag vet inte vilket styre de har i Ankeborg  men jag tror inte att de har samma hönsgård som övriga världen, vilket ju är fullt förståeligt. De finns ju bara i fantasin.



Kommentarer
Postat av: Karin

Apropå din blogg i dag:-):-) Undrar om han blir insläppt i Sverige? Ja, överhuvudtaget nånstans i ett civiliserat land? Det otäcka med Trumpen är ju att han fortfarande har åtta dagar på sig att ställa till oreda i USA. Han är ju en narcissst ända ut i fingerspetsarna!!

Svar: Att Donald Duck blir insläppt tar jag för givet 😉 Nä, jag hoppas att USA, som har valt eländet som sin president, tar sitt ansvar och sätter Donald Fuck på nån öde ö utan några som helst möjligheter till kommunikation med andra. 😈
Maude Westerman

2021-01-12 @ 11:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0