Kan det sägas tydligare?

(null)

Våra småfåglar skiter i Björklöven!
Vi har gratis underhållning varje dag. Okej, småfåglarna lär kunna hitta föda lätt som en plätt på sommaren men då de väljer att bosätta sig både nära och väldigt nära oss, har vi inte samvete att utesluta dem ur gemenskapen, utan äter våra måltider tillsammans. Självklart har vi skilda maträtter, det fattar ju alla, det är svårt att grilla fågelfrön, men vi äter i närheten av varann.
Då får vi underhållning på köpet.
Lite tråkigt är det ju att vi inte längre kan sitta på altanen, under tak, eftersom ett av fågelparen har bestämt sej för att deras ägg ska kläckas i en blomkruka på väggen men vad gör man inte för grannsämjan.
Fågelungarna, som nu är flygga, är tuffa typer. De är pyttesmå men jagar frejdigt bort hackspetten från gratismaten och sedan slåss de sinsemellan bara för att.
De enda vuxna som ibland besöker fågelbordet är herr och fru Domherre och ibland är svägerskan också med. Ja, och så Hacke då men han blir snabbt påkörd av vildingar som gör bena i hans frisyr.
Det händer att vänner säger: Men ni lämnar ju aldrig stugtomten, visst blir det tråkigt att bara sitta där och uggla?! Jo, det händer ibland att vi åker in till stan för att känna lugnet och hämta kraft. Här ute är det rena Vilda Västern, nämligen. Vi har visserligen inga indianer men gissa om det flyger fjädrar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0