Med en stol, ett antihalkunderlägg och en skolåda så 😉

(null)

I normala fall brukar vi kunna casta från mobilen till stor-TVn. Det är i stan det. Här, långt ute i den vilda västern, kastar vi inte ens lasso. 
Nöden har dock ingen lag när en viss person har match, då är alla medel tillåtna. Den matchen blev nog mer ansträngande för oss än för spelarna, som tog hem segern med rejäla siffror.
Somligt blir besvärligare när man byter bostad från en trea i stan mot en stuga med tillhörande stor tomt, en Staffanlänga (med diversebod, snickarbod och redskapsbod), en gäststuga, ett orangeri, ett växthus och ett fågelmatarhus. Sa jag besvärligare? Jag menar självklart begärligare. Och då har jag inte ens nämnt liljekonvaljkullen mitt på gräsmattan. Jo, nu har jag nämnt den.
Skellefteälven, med sina silverglittrande vågor, ger känslan av lyx för betraktaren.
Kanske. Kanske skulle någon, utan koppling till stället, tycka väldigt annorlunda. Kanske skulle denne någon riva och bygga om, Kanske komma med en grävskopa och anlägga en pool eftersom stigen ner till älven är tämligen brant. Kanske inte få samma känsla - som vi.
Skulle någon annan ta det som en kärleksförklaring när en pippi sitter på fågelhusets tak och blänger på vederbörande? Att inte fatta att det är dags för påfyllning? 
Första sommarmånaden, juni, började i går. Då hade vi haft full sommar i åtminstone två veckor. Vad innebär det? Att hösten kommer tidigare i år, eller? Äh, skit samma, som Jonte i Köping säger. Han menar nog att det löser sej, vi får vänta och se. Klok kille det där.
(null)

Vad vi tittar på när vi sitter här?
Det här!
(null)

Och blir det regn nån dag, vilket alla grödor hoppas på, då har vi korsord som ska lösas och böcker som ska läsas. Det ordnar sej.
Skit samma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0